diensten & producten

Diensten

André heeft tijdens zijn loopbaan ervaring opgedaan met het werken aan diverse producten die toebehoren aan het vak stedenbouwkunde. Bij BGSV bureau voor Stedebouw heeft André aan projecten op allerlei schaalniveaus gewerkt: van kleinschalige verkavelingen tot regionale structuurvisies. Hierdoor heeft André zich ontwikkeld tot een veelzijdig stedenbouwkundig tekenaar en ontwerper.

Doordat André inmiddels ervaring heeft met verschillende werkwijzen, ontwikkelt hij nog steeds zijn vaardigheden op gebied van proces en product.

In het menu portfolio worden een aantal projecten en de rol van André bij die projecten nader toegelicht.

Technieken

Bij de vervaardiging van de producten maakt André vooral gebruik van programma’s als VectorWorks, Google SketchUp, Adobe Illustrator, Adobe Indesign en Adobe Photoshop.

Netwerk

Het nieuwe werken is steeds meer in opkomst. Het is door de nieuwe communicatietechnieken niet beslist noodzakelijk om altijd op de werkvloer aanwezig te zijn. Doordat deze nieuwe technieken de afstanden kleiner maken, beperkt het netwerk van André zich niet alleen tot de directe omgeving van zijn woonplaats Heerenveen. Ook in Rotterdam, de stad waar zijn loopbaan begon, heeft hij nog goede contacten.

ANDRE GOUT

STEDENBOUW

Wat kan André voor u of uw organisatie betekenen?

Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden wat André Gout voor u of uw organisatie kan betekenen.

Contact

ir. André Gout

06 – 40 41 35 69

info@andregout.nlOpdrachtgevers en samenwerkingen

Onderstaande organisaties zijn reeds bekend met de werkwijze van André:

BGSV (Rotterdam), Emma Design (Joure), Enno Zuidema Stedebouw, (Niehove), Gemeente Heerenveen, Gemeente Hollands kroon, Gemeente Stadskanaal, Pekema Groen (Joure), Plan34, (Zoetermeer), Port of Rotterdam (Rotterdam), RHO Adviseurs (Leeuwarden), Ruitervorm (Joure), Ruimte voor Iedereen (Leeuwarden), Rijksuniversiteit van Groningen (Groningen), Sandra van Assen Stedenbouw (Hieslum), Studio Platz (Zuidlaren), Woord en Plaats (Amsterdam)